עוגיות אגוזים (או שקדים)



המצרכים:
200 גרם שקדים או אגוזים קצוצים גס
5 כפות סוכר
5 כפות אבקת סוכר
200 גרם מרגרינה בטעם חמאה
1/2 2 כוסות קמח תופח
1 עד 2 כפיות תמצית וניל

אופן ההכנה:
לערבב בסיר מרגרינה מומסת עם סוכר, לכבות את האש, להוסיף קמח, וניל ולבסוף שקדים.
לקרוץ כדורים בגודל דובדבן גדול, לאפות בתבנית לא משומנת בתנור מחומם בחום בינוני נמוך כ 15 עד 20 דקות או עד שתחתית העוגיה משחימה (העוגיות אינן משחימות). בעודן פושרות לפזר עליהן אבקת סוכר.
נשמר היטב בכלי סגור כשיריעות פלסטיק דק או נייר שעווה מפרידות בין השכבות. נשמר היטב גם בהקפאה.

בתאבון!



מתכונים תפריט ראשי