עוגה מעורבת



המצרכים:
1 שמנת מתוקה
3 ביצים
1 כוס סוכר
1.5 כוס קמח ואסם או קמח רגיל + אפיון
קצת תמצית וניל
50 גר' שוקולד

אופן ההכנה:
ניתן להכין את כל העוגה במערבל. מקציפים את השמנת אך לא לקצף חזק. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה וממשיכים לערבב. מוסיפים את סוכר הוניל ולבסוף את הקמח.
לאפות כ- 35 דקות בחום בינוני. לאחר האפיה, ובעוד העוגה חמה, לגרד את השוקולד על פומפייה עבה מעל לעוגה, כך שימס במגע עם העוגה. לגיוון: במקום שוקולד ניתן לזרות אבקת סוכר.

בתאבון!



מתכונים תפריט ראשי